A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier (4,5L) okos antibakteriális párásító

25.990 Ft 16.490 Ft
37%
Menny.:db

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier okos párásító ultrahangos vízpárakibocsátással, hangvezérléssel, távirányítható, szuperhalk. 4,5 literes kivitel.

Elérhetőség: Értesítés kérése
Szállítási díj: 990 Ft
3

Leírás

Először fertőtlenít, aztán párásít

Élvezd az egészséges vízködöt, kényelmes és hidratáló

Az otthonunk a menedékünk, kényelmes és megfelelő páratartalommal rendelkező otthon a célja a Mi Smart Antibacterial Humidifier párásítónak. A Xiaomi termékfejlesztési osztálya ennek a koncepciónak mentén fejleszt ki új technológiákat, pl. az UV-C fényforrás elhelyezése a víz útjába, amely sterilizálja a tartályban lévő vizet, így a készülék tiszta és egészséges vizet tud a levegőbe juttatni.

Szabadalmaztatott elektronikus vízszelep*

≤38 dB* hangerő, halk működés megszakítás nélkül

Amikor a szelep kinyit, hogy vizet vegyen el a víztartályból a fő vízcsatornába, könnyen keletkezhet nagy hang. A ’Light Sound’ technológiát és az egyedi fejlesztésű vízáramlási felépítést alkalmazva a Mi Smart Antibactrial Humidifier pontos és stabil vízutánpótlást biztosít. A teljesen megújított átvitel folyamatos és lassú, így minimalizálva a víz utánpótlás által keltett hangokat.

Kerámia magos, nagy frekvenciás atomizálású rendszer

A finom köd behatol a pórusokba, hogy hidratáljon

A kerámia magos, nagy frekvenciás membrán atomizálja a vizet 1-5μ nagyságú részecskékre, majd azonnal tovább juttatja a ködcsatornán és végül a kéményen. Az elpárologtatott vízmennyiség akár 300 ml/óra is lehet. A kisméretű molekulák könnyebben behatolnak a bőrbe és elérik az alsó réteget is, így a bőr, mint egy szivacs, teleszívhatja magát nedvességgel.

4.5 L nagy kapacitású víztartály

Nagy mennyiségű víz, hosszú üzemidő nappal és éjjel

Válaszolva a hosszú működési idő egy feltöltéssel fogyasztói igényre, a víztartály 4.5 literre lett növelve. Ez kb. 12-15 óra párásításra elegendő. A víztartály felül nyitott dizájnt kapott, a beöntő nyílás nagyátmérőjű, így az utántöltés és a tisztítás is egyszerű.

Tiszta, szegmentált státusz jelző

Még sötétben is tökéletesen láthatod a párásító státuszát

A szegmentált státusz kijelző gyűrű a törzsön található, jó megvilágítással. Minden szegmens különböző működési státuszt szimbolizál, a státusz és a kibocsátott köd mennyisége könnyedén leolvasható egy szempillantás alatt, így ellenőrzésed alatt tarthatod a párásítási folyamatot. A gombot is megnyomhatod és válthatsz a módok között.

Youtube videók

Paraméterek

Modell ZNJSQ01DEM
Névleges teljesítmény 25W
Bemenet 220-240 V~ 50/60Hz
Kapacitás 4.5L
Párásítási teljesítmény 300 ml ± 50 ml / óra
Hang ≤38 dB
Kapcsolódás Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Alkalmazás Mi Home (Android 4.4+ / iOS 9.0+)
Méret 190 x 190 x 353 mm
Tömeg Kb. 1.9 kg.

Vélemények

4.67
3 értékelés
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 10. 08.
Van egy halk kis búgása, de ez a nagyteljesítményű porlasztó miatt van. Cserébe több órányi használat után sem hagy vízfoltot a környezetében, annyira apró részecskéket készít. Egyszerű a használta, és magyar kezelési papír is elérhető hozzá a bolt honlapjáról.
|
2021. 09. 23.
Halknak nem mondanám, bár lehet, hogy a többi párásító között annak számít, mindenesetre este zavaró. Viszont minden másban tökéletes, amit nagyon szeretek, hogy automatizálható az alkalmazáson keresztül.
|
2021. 08. 28.